Genieten in warme kasteelsfeer
Sunday Brunch in het Kasteel van Brasschaat
Iedere maand wordt het Kasteel van Brasschaat het decor voor een verfijnde seizoensbrunch, live gebracht door de chefs van J&M Catering. Een brunch die moeiteloos luxe en gezelligheid verbindt, in een decor dat nooit verveelt.
Data & uur
- Zondag 30 november 2025: van 11h00 – 15h00
Reserveer uw tafel en maak er samen een heerlijke zondag van.
- Volwassenen: € 95,- p.p. inclusief aperitief & dranken (wijn, frisdranken & warme dranken)
- Kinderen 4 tot 12 jaar: € 29
- Gratis voor kinderen onder de 4 jaar
Menu
-
Tafelamuse
- oester – venkel – pompelmoes
- curry dip – limoen – crispy chicken skin
-
Egg Station
- The Omelette Kitchen
Onze chefs bereiden je eitjes live, precies zoals jij ze wilt.
- The Omelette Kitchen
-
Koud buffet
-
rodebietcarpaccio – granny smith – mosterdzaad – zure room
-
vitello tonnato – traag gegaard kalfsvlees – tonijn – kappertjes
-
tataki van rund – komkommer – soja – gepofte rijst
-
sardien – piquillopeper – gerookte amandelen
-
-
Salades
-
kropsla – gepekelde rode ui – krokant zuurdesem – mosterddressing
-
geroosterde bloemkool – za’atar – gerookte amandelen
-
Thai noodles – roze garnalen – mango – cashewnoten
-
rucola – pijnboompitten – ricotta – gedroogde tomaat
-
geroosterde kip – little gem – gekookte eitjes – parmezaan
-
aardappel – koolrabi – cornichons – bieslook
-
-
Live pasta
- Gnocchi met kalfsragu, peterselie en Parmezaan.
-
Live op de OFYR
- papillotte van Noordzeevis – knolselderij – beurre noisette
- gamba’s – salsa verde
- parelhoenfilet
- aubergine – gemberlak – mosterdzaad – gerookte yoghurt – komijn
- rozemarijnaardappel
- artisjok – tomatensalsa – parmezaan
- bimi – chili – knoflook – amandel
-
Warm buffet
- champignonsoep – croutons – cepesolie
- Noordzeevis – pompoen – za’atar – rijst
- entrecôte – krokante aardappel – bearnaise
-
Dessertenbuffet
- crème brûlée
- panna cotta – ananas – passievrucht – munt
- citroenmeringue
- chocomousse
- tiramisu
-
Assortiment taarten
Assortiment ijs met bijhorende garnituren, fruitsalade, aardbeien
Kaasplank Van Tricht, notenbrood, druiven, chutney